Gratis levering fra 295 kr | Retur: Enkelt & gratis

Vores historie

“I starten lavede vi bare en T-shirt, men med tiden er det blevet meget mere end det”

Meget mere end Bare En T-shirt

T-shirts fra ‘Bare En T-shirt’ er i virkeligheden langt fra bare at være en T-shirt. Vores T-shirts er et symbol på hårdt arbejde, en årelang optimeringsproces og en endeløs jagt på perfektion. Perfektion er en diffus og uopnåelig størrelse, men det er tanken om den, jagten på den og drømmen om den, der driver os. I starten var drømmen at lave en T-shirt, der opfyldte vores egne behov, men med tiden er det blevet meget mere end det.

En T-shirt skabt i frustration

Ideen til ‘Bare En T-shirt’ opstod i frustration. Frustrationen havde stået på længe, og vi ville finde en løsning på problemet. Vi var fire venner, der alle oplevede det samme– at vi ikke kunne finde en T-shirt, der levede op til vores behov. Pris, kvalitet og pasform hang aldrig sammen og fandt man endelig en T-shirt, der sad som den skulle, så krympede den i vask eller mistede farve. Frustration blev forvandlet til drivkraft, og vi satte os for at designe og producere en T-shirt, der først og fremmest kunne tilfredsstille vores egne behov. En T-shirt til en fornuftig pris, med en perfekt pasform og en god holdbarhed.

En hård men lærerig start

Vi startede med et lager i stuen, hvor vi alle indtog roller som både direktør, lagermedarbejder og pedel. Vi drev vores kærester til vanvid, men vi havde et mål for øje, så vi tog skæld ud, bump på vejen og uenigheder med åbne arme og oprejst pande. Efter en lang periode med lavvande i kassebeholdningen og utilfredshed med slutproduktet, skete der noget skelsættende. Efter gennemgang af et hav af vareprøver, utallige møder med potentielle samarbejdspartnere, søvnløse nætter og et til tider endeløst tovtrækkeri fandt vi den rette producent. I tæt samarbejde med denne nåede vi frem til den helt rigtige opskrift. Vi havde nu produceret en T-shirt, som vi selv havde lyst til at bruge hver evig eneste dag. Kvalitet, holdbarhed, pasform og pris gik op i en højere enhed. Målet var nået, men hvad så nu?

“Vi vil skabe den perfekte T-shirt”

Den endeløse jagt på perfektion

Vi er fire kammerater med vidt forskellige baggrunde, anskuelser og kompetencer. Vi er tit uenige, og vi diskuterer ofte, men vi komplimenterer hinanden. Vi har nemlig alle den samme drivkraft og det samme mål. Vi vil skabe den perfekte T-shirt. I takt med at vores brand er vokset, har vi hele tiden haft fokus på at forbedre slutproduktet. Vi lærer hele tiden, vi bliver klogere, og vi ved mere i dag, end vi vidste i går. Derfor er vores T-shirts et symbol på vores udvikling som brand. Vi optimerer, vi udvikler og vi jagter perfektion – og det bliver vi ved med. Selvom vores T-shirts er simple i deres udtryk, så er vi detaljefikserede og perfektionistiske i vores tilgang. Hos ‘Bare En T-shirt’ skal du altid kunne få den bedste T-shirt på markedet.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: