INFO: Vi oplever problemer med GLS pakkeshops. Den vælger blot nærmeste pakkeshop.

Vores historie

“I starten lavede vi bare en simpel T-shirt i god kvalitet. Og det gør vi stadig”

En ukompliceret klassiker

Den klassiske T-shirt er et obligatorisk stykke tøj i enhver garderobe. Den er tidsløs og enkel. Minimalistisk uden at være et statement. Den fungerer lige så godt til et par sweatpants som under en blazer, og du kan både sove i den, træne i den eller feste i den.

Elvis Presley havde en. Barack Obama har en. Du har en. Den følger ikke flyvske modetendenser. Det er en klassiker, og derfor skal den også behandles som en klassiker.

En T-shirt skabt i frustration

Ideen til BAREEN T-SHIRT opstod i frustration. Vi var fire venner, der alle oplevede det samme – at det var overraskende svært at finde noget så simpelt som en basic T-shirt, der levede op til alle de parametre, en god T-shirt skal leve op til. Pris, kvalitet og pasform hang aldrig sammen, og fandt man endelig en T-shirt, der sad, som den skulle, så krympede den i vask eller mistede farven. Der fandtes ikke en T-shirt, hvor det hele gik op i en højere enhed. Derfor kiggede vi på hinanden og besluttede os for at lave den selv.

En hård men lærerig start

Vi startede med et lager i stuen, hvor vi alle indtog roller som både direktør, lagermedarbejder og pedel. Vi drev vores kærester til vanvid, men vi havde et mål for øje, så vi tog skæld ud, bump på vejen og uenigheder med åbne arme og oprejst pande. Efter en lang periode med lavvande i kassebeholdningen og utilfredshed med slutproduktet, skete der noget skelsættende. Efter gennemgang af et hav af vareprøver, utallige møder med potentielle samarbejdspartnere, søvnløse nætter og et til tider endeløst tovtrækkeri fandt vi den rette producent. I tæt samarbejde med denne nåede vi frem til den helt rigtige opskrift. Vi havde nu produceret en T-shirt, som vi selv havde lyst til at bruge hver evig eneste dag. Kvalitet, holdbarhed, pasform og pris gik op i en højere enhed. Målet var nået, men hvad så nu? Svaret er, at vi nok aldrig kommer helt i mål men bliver ved med at udvikle vores produkter og koncept.

“Alle kan enes om en T-shirt”

Hvem er vi så?

Vi er fire kammerater med vidt forskellige baggrunde, anskuelser og kompetencer. Vi er tit uenige, og vi diskuterer ofte, men vi komplimenterer hinanden. Vi har nemlig alle den samme drivkraft og det samme mål. Og så kan vi allesammen enes om, hvad en virkelig god t-shirt er. Visionen har aldrig været at revolutionere modebranchen eller opfinde den dybe tallerken. Til gengæld har vi lavet en t-shirt, som vi selv synes kan konkurrere med de bedste på markedet.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: