Gratis levering fra 295 kr | Retur: Enkelt & gratis

bæredygtighed

“Vi støtter bevægelsen mod en bæredygtig tøjbranche. Derfor er økologi, genbrug og høj kvalitet vores ultimative pejlemærker”

Vores opgør med dårlig kvalitet

Vi befinder os midt i et opgør. Opgøret med fast fashion og køb-og-smid-væk-kulturen. Kloden er grundet materialismens indtog under pres, og vi vil bidrage til at lette trykket en smule. Vi hævder ikke at kunne løse alle problemstillinger på én gang, men vi vil gøre, hvad der står i vores magt for at hjælpe til. Derfor arbejder vi konstant på at optimere hele produktets livscyklus. Det bæredygtige islæt skal skinne igennem i design, udvikling- og produktionsprocessen. Vores mål er at skabe tekstiler, der holder, og tøj der består.

“Når alt kommer til alt, er det nemlig brugen af tøjet, der gør det bæredygtigt”

Bomuld er ikke bare bomuld

Bomuld er overalt. Du har bomuld på kroppen hver dag, du arbejder i bomuld, du træner i bomuld, og du sover i bomuld. De færreste tænker dog over, hvor bomulden kommer fra, og hvordan den produceres. Ifølge Danmarks Naturfredningsforening er konventionel bomuld fyldt med sprøjtegift og indeholder giftige farvestoffer, som kan optages af huden. I produktionen af økologisk bomuld er sprøjtegift derimodforbudt, og bomuldsdyrkningen udleder op til 94% mindre drivhusgas. Hos ’Bare En T-shirt’ findes der kun én form for bomuld – og den er 100% økologisk.

100% Organic Cotton
Certified eco-friendly &. Ethical Production
No harmful chemicals
Designed in Denmark, made responsibly in Bangladesh

T-shirts der er skabt til at bestå

Da vi startede ’Bare En T-shirt’, var vores mål at skabe tøj, der var langtidsholdbart, af høj kvalitet og bæredygtigt. Vores T-shirts skulle kunne tåle hyppig brug og talrige ture i vaskemaskinen. Vi lovede dengang os selv – og dermed også dig, at vi ikke ville være en kommerciel modevirksomhed, der lader sig diktere af udefrakommende interesser. Modsat andre tøjbrands arbejder vi ikke med kollektioner, og vores designs er derfor ikke dikteret af flygtige og tidsbestemte trends. Vores T-shirts skal være dit foretrukne valg i dag, i morgen og i fremtiden. Derfor producerer vi T-shirts uden dristige detaljer eller fjollede farver. Det eneste vi går op i, er at du får en T-shirt, der kan holde til at blive brugt, bevarer sin pasform og farve, og ikke ender med at samle støv i en kasse i kælderen.

En miljøorienteret og socialt ansvarlig værdikæde

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jagten på den perfekte producent er lang, tålmodighedskrævende og dyr i lærepenge. Vi har søgt med lys og lygte, forsøgt og fejlet og til tider købt katten i sækken. Efter en intens jagt har vi dog fundet en producent, der lever op til vores kvalitetskrav. Vi har derfor langt fra den billigste producent, men vi vil proklamere, at vi har den bedste. Selvom certificeringer kan synes ligegyldige for mange, så er de altafgørende for os. Vores producent har således WRAP guld-certificering i grøn produktion og compliance. WRAP står for Worldwide Responsible Accredited Production og er kort forklaret en blåstempling af, at produktions – og arbejdsforholdende på fabrikken er i orden..
Du modtager dine T-shirts indpakket i genbrugsplast

Når du modtager dine nye T-shirts, sker det i indpakning af genbrugsplast og med en kærlig omtanke til verdenshavene. Hvorfor genbrugsplast? Først og fremmest er det år 2020, og det er ganske enkelt uansvarligt at bringe mere plast ind i denne verden. Hertil understøtter vi den vigtige cirkulære tankegang, og bidrager til en renere klode. Vi håber inderligt, at du vil sortere indpakningen korrekt, når du smider den ud. Det er de små ting der tæller, og vi er bedst, når vi løfter i flok.

Vores producents certificeringer

BSCI
GOTS
OCS
OEKO-TEX 100

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: