Unicef Ambassadørerne

01.11.2023

Mød UNICEFs Ambassadører: Rasmus Brohave og Mads Steffensen

Mandag den 20. november er årsdagen for FN's Børnekonvention, en vigtig dato for at hylde og støtte verdens børn. I år markerer vi dagen med en limited capsule collection, der ikke kun hylder, men også hjælper børn i nød. Kollektionen består af Box Fits, Crewnecks og Sweatpants, og hele overskuddet går direkte til UNICEFs arbejde for at forbedre livet for børn over hele verden. På grund af den begrænsede tilgængelighed af kollektionen anbefaler vi, at du tilmelder dig pre-access. Derudover donerer vi hos bareen 10 kr. per item vi sælger, i hele Blue Week 20-26 november. 

Mads Steffensen

Mads Steffensen er en anerkendt dansk radiovært og journalist, der har brugt sin stemme og platform til at sprede bevidsthed om UNICEFs arbejde. Som UNICEF-ambassadør har Mads været en stærk talsmand for børns rettigheder og velfærd.


Rasmus Brohave

Rasmus Brohave er en kendt dansk YouTuber og influencer, der har opnået stor popularitet med sin underholdende og hjertevarme tilgang. Ud over at skabe sjovt og engagerende indhold på sociale medier har Rasmus dedikeret sin tid til at støtte dette vigtigt velgørenhedsformål. Som UNICEF-ambassadør arbejder han for at skabe opmærksomhed omkring de udfordringer, som verdens børn står overfor.



Både Rasmus Brohave og Mads Steffensen har engageret sig i UNICEFs mission for at sikre, at alle børn har adgang til de grundlæggende rettigheder og muligheder, de fortjener. Deres støtte som UNICEF-ambassadører er uvurderlig, og deres deltagelse i den kommende limited capsule kollektion er et yderligere skridt i retning af at hjælpe børn i hele verden.

Tilmeld dig dig pre-access her