Gratis fragt fra 300kr I Gratis retur I Levering 1-2 dage

Mød holdet bag BAREEN T-SHIRT

2021-01-21

Mød holdet bag BAREEN T-SHIRT

Vores mission er at levere kvalitets-T-shirts med bæredygtig omtanke til en pris alle kan være med på. Det er det vi arbejder for hver dag og vi forsøger altid at blive bedre. For at I kan få et lille kig med bag kulissen har vi taget en lille snak med os selv om os selv, om vores skærmtid, om ‘succes’ og hvordan det bør fejres.

Anthon Louispå 29 år er uddannet i marketing på CBS. Anthon er udover fuldtidsansat i BAREEN T-SHIRT også partner i natklubben ARCH, vinbaren Poldo og Restaurant Skindbuksen.

- Hvornår står du op?

”Det er meget forskelligt – det kommer an på om jeg har møder. Jeg forsøger ikke at lægge møder før kl. 09, da jeg er et kæmpe B-menneske. Til gengæld fungerer jeg godt om natten – ret praktisk, da jeg også arbejder med natteliv”. 

- Hvad var din skærmtid i sidste uge?

”4 timer og 32 minutter… Den svinger ret meget. Alt fra 2 timer til 7 timer. Jeg er næsten altid på farten, og bruger min telefon langt mere end min computer – størstedelen af mit arbejde er jo at kommunikere med mennesker via telefonen. Men jeg har også perioder hvor Photoshop er programmet der får mest opmærksomhed – i disse perioder flyttes en del timer fra telefonen til computeren”

- Hvad savner du mest her under coronaen?

”Jeg savner at spise på restauranter uden en bagkant – bare se hvor aftenen bærer hen. Møde folk man ikke havde planlagt at møde. Så savner jeg - ligesom resten af verdenen – at rejse. Savner at spille ishockey og løfte vægte i centeret. Er røv træt af at løbe den samme løbetur hver dag”.  

- Hvem ville du helst se i jeres tøj?

”ALLE! Men naturligvis ville det være sygt at se Obama i vores classic hvide T-shirt. Eller måske Kanye i vores boxfit. Jeg sender dem sgu et par T-shirts”.

Frederik Moe, på 33 år er foretagendets alderspræsident – han er uddannet som E-concept developer på KEA, er medejer af flere online virksomheder og elsker at være aktiv på racercyklen og i crossfit.

- Første stykke tøj du var glad for som barn?

”Må være mine hvide adidas superstar, som jeg også blev konfirmeret i. Første stykke “tøj’” jeg rigtig kan huske, jeg var glad for”.

- Hvad er dit yndlingstøj?

”Turtleneck om vinteren og cap om sommeren.
Elsker sådan set også den klassiske sorte hættetrøje, som bådes kan bruges til hygge i sofaen eller en bytur. Jeg bruger stort set altid vores egne t-shirts indenunder og 3 ud af 4 sommerdage”.

- Hvad holder dig vågen om natten?

”Intet, udover min nye nabo på 22 år, som har en døgnrytme som Anthon, er sikker på han slår saltoer i sin stue. Jeg sov som en drøm inden han flyttede ind”. 

- Hvad var din skærmtid i sidste uge?

”1,5 time på mobilen og 9 timer ved computeren dagligt. Det jo egentlig lidt sørgeligt, men alt jeg laver, foregår ved skærmen, og det er nok det jeg er bedst til - man er vel lidt en nørd”.

Frederik Pitter 32 år er far til 2. Frederik er uddannet læge og arbejder i dagtimerne i medicinalindustrien. Han har altid haft en passion for iværksætteri, hvorfor han også er i gang med at studere HD på CBS. 

- Hvad holder dig vågen om natten?

”I øjeblikket gør mit yngste barn på 3 måneder et ihærdigt forsøg på at holde min kæreste og jeg vågne. Jeg sover normalt ret tungt selv, men jeg kan sagtens være spændt/nervøs inden vi lancerer nye produkter/tiltag. Så ligger jeg og tænker scenarierne igennem: ”hvad nu hvis…” og mulige løsninger på imaginære problemer. Det er heldigvis sjældent den bliver mere end 01-02 før jeg sover. 

- Hvordan fejrede du sidst en succes?

”Jeg kan ikke huske det – det er noget jeg gerne vil blive bedre til! Vi er generelt for dårlige til at fejre ting i vores lille biks. Det er faktisk en af vores mål for 2021: Blive bedre til at sætte mål og så fejre dem, når vi når dem – for vi når dem faktisk ret ofte. Det må være en sag for vores nattelivsekspert at søsætte en ”fejring”. 

- Hvad var din skærmtid på din iPhone i sidste uge?

”Uha, cirka 3,5 timer pr. dag. Jeg arbejder meget på at nedsætte min skærmtid – har slået mange notifikationer fra for at få lidt mere ro. Dog bliver en del arbejde klaret når jeg er på farten. Forsøger at lægge den helt fra mig i mellem 17-20 – indtil videre med medium succes”.

- Hvad ville være et ”wow vi er helt i mål”-øjeblik for dig?

”At blive anerkendt uden for Danmark ville være vildt. Da vi startede med kasser hjemme i stuen, virkede det totalt urealistisk og uopnåeligt, og vi havde nok aldrig turde håbe på det kunne blive en ”rigtig” virksomhed. Det blev det! Så nu må vi se hvad fremtiden bringer”.

Mathias Rokkjær Klitgaard på 32 år er fuldtidsansat i BAREEN T-SHIRT. Mathias er uddannet fra CBS med speciale indenfor shipping og står derfor for produktionen og logistikken i virksomheden. 

- Første stykke tøj du var glad for som barn?

”En Arsenal-fodboldtrøje jeg fik af min onkel. Det har været mange hårde år at holde med Arsenal i”.

- Hvad savner du mest under corona?

”Klart at rejse! Og at mødes med folk som førhen. Det kan selvfølgelig godt lyde lidt ”privilegeret”, for der er mange andre som har det hårdere end vi har det her i Danmark, men det savner jeg nu altså”.

- Citater du altid vender tilbage til?

”Min morfar sagde altid til mig: ”Du skal ikke skændes med dem du holder af – det er det dummeste du kan gøre” - og ”Hvis du er i tvivl, så er du ikke i tvivl”. Det er to sætninger som jeg tit tager med mig.”

- Hvad ville være et ”Wow, vi er helt i mål”-øjeblik for dig?

”Vi kommer aldrig helt i mål tror jeg. Det bliver en lang og sej kamp de næste mange år. Men hvis vi en dag rammer Nasdaq, så tror jeg vi stopper op og siger "wow" alle sammen.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: