Gratis fragt fra 300kr I Gratis retur I Levering 1-2 dage

Vores oplevelse i Hulen

2021-01-18

Vores oplevelse i Hulen

Det gi’r (næsten…) ingen mening, at vi for fire år siden startede en lille webshop med T-shirts – og i dag har deltaget i Løvens Hule, hvor vi gik hjem med en investering fra to af Løverne! Det er på mange måder lidt svært at være i os selv, og for at være helt ærlig, var vi sindssygt nervøse, da vi stod øverst på trappen i studiet og skulle ned og pitche for Løverne... Men hvor var det fedt!

På sin vis er vi historien om en den klassiske iværksættervirksomhed, hvor Mathias og Frederik startede hjemme på stuegulvet og i løbet af kort tid havde fyldt to lejligheder med så mange papkasser, at der næsten ikke var plads til andet. Men rejsen har været fantastisk. Vi er vokset ud af de to lejligheder og har i dag verdens bedste team i form af Frederik, Anthon, Mathias og Frederik. Indsatsen i Løvens Hule har vitterligt krævet alt det mod, vi ku’ mønstre, men det har været alle forberedelserne værd. Vi stiftede BAREEN T-SHIRT, fordi vi selv savnede de helt rigtige T-shirts i markedet, og nu står vi med en virksomhed, der går fantastisk, og som bygger på drømmen om at sælge T-shirts i økologisk bomuld, der kan bruges igen og igen. Uden at de mister hverken form eller farve.

Vi ved, at vores kunder elsker os for vores helt enkle koncept, og at vi nu har Christian Arnstedt og Jacob Risgaard med på holdet, er noget af det bedste, der kunne ske for os. Deres erfaring og kontakter er guld værd, og selvom vi helt sikkert ikke kommer til at sidde stille og sikkert også udvider forretningen med nye styles og T-shirts til piger, er vi overbeviste om, at vores helt enkle koncept også holder om mange år.

Det er også vigtigt for os at understrege, at vores team er det, der binder os sammen. Tre af os blev i Løvens Hule tilbudt en sum penge for (næsten) at træde ud af virksomheden, men det takkede vi pænt nej til. Vi er langt fra færdige med at skabe og forme vores virksomhed. Og energien imellem os er hele fundamentet under BAREEN T-SHIRT. Derfor er 2 x Frederik, Anthon og Mathias stadigvæk et team, og selvom det var et flot tilbud fra Jesper Buch, er vi super glade for, at vi gik hjem med en million kroner og Christian Arnstedt og Jacob Risgaard som nye investorer.

Vi skal huske at fejre os selv, og det har vi tænkt os at gøre! Bagefter tager vi vores T-shirts og arbejdshandsker på igen, for eventyret er kun lige begyndt. Vi håber af hjertet, at du følger med os, også selvom vi nu er en ”rigtig” virksomhed med risikovillig kapital, kendte investorer og masser af sommerfugle i maven.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: