Julegaven til den aktive: bareen sport

30.11.2023


Med julen lige rundt om hjørnet er det tid til at glæde dine nærmeste med sportstøj, der kombinerer performance og stil. Vi præsenterer her tre must-have stykker, der bringer komfort og  elegance ind i din garderobe.

 

  1. Track Jacket 

En Track Jacket er ikke bare for sportsaktiviteter – det er en stilfuld jakke, der tilføjer et stilfuldt look til ethvert outfit.  Vores track jacket fås i tre forskellige farver: Dried Sage, Goblin Green og Sort. For at fuldende looket har vi også Track Pants, der matcher de forskellige farver. Kommer både til herre og damer.

  1. Fleece Jakke 

Til de koldere dage, er en Fleece Jakke din bedste ven. Gør din gave oplevelser ekstra speciel ved at vælge en af høj kvalitet med et stilfuldt design. Den bløde, varme fleece er perfekt til udendørs træning eller bare til hyggelige øjeblikke derhjemme. Jakken fås i to forskellige stilarter: half zip og full zip. Half zip fås i to farver – Sonic Blue og Sand. Full zip fleecejakken fås i tre farver – Lyse Brun, Sort og Castor Green. Kommer både til herre og damer.

  1. Sports Bra 

En Sports Bra behøver ikke at gå på kompromis med stilen. Vælg en med flotte snit og støttende design for at tilføje elegance til din træningsgarderobe. Den er perfekt til alle former for motion, og den kan også bæres som en top under din yndlingsjakke eller styles, som du ønsker. Kommer i Castor Grey, Sort og Neon Green

Du kan også se hele vores udvalg af sportstøj her

Gør årets julegaver til en stilfuld oplevelse ved at investere i garderobeessentials. Overrask dine nærmeste med sportstøj, der ikke kun løfter træning, men også stil. Glædelig jul og aktiv shopping!