Gratis fragt fra 300kr I Gratis retur I Levering 1-2 dage

Forlæng levetiden af dine t-shirts med den korrekte tøjvask

2021-12-02

Forlæng levetiden af dine t-shirts med den korrekte tøjvask

Når du køber en ny T-shirt ønsker du højst sandsynligt, at den skal holde i en lang periode. Den skal gerne beholde farven og pasformen, som den havde da du købte den. Der er mange faktorer der spiller ind, når det kommer til en T-shirts holdbarhed, herunder kvaliteten af T-shirtens materialer. Kvaliteten er selvfølgelig ikke en faktor du selv kan ændre, hvilket vi hos BAREEN T-SHIRT er helt klar over. Derfor er alle vores T-shirts af højkvalitetsbomuld, som medfører lang levetid. En af de væsentligste faktorer, som du selv kan styre, er vaskningen af dine T-shirts.

Der er en række punkter ved tøjvask, som du skal være særligt opmærksom på, hvis du vil forlænge din T-shirts holdbarhed så meget som muligt. Vi har samlet de forskellige punkter i en liste, som vi mener skal indeholde 5 fokuspunkter:

1. Vask dit tøj på maks. 30 grader

På alt dit tøj er der formentlig en label syet fast på indersiden, hvor der står en masse information. Her står der blandt andet information om anbefalet maksimal temperatur på vandet, som tøjet skal vaskes med. På vores T-shirts er den label på indersiden nederst i venstre side. Her kan du se, at vi anbefaler, at du skal vaske dine T-shirts på maksimalt 30 grader. Dette er gavnligt for din T-shirts kvalitet, farve og pasform. Vask på 30 grader er samtidig nok til, at fjerne bakterier og urenheder fra T-shirten. Derudover er det gavnligt for miljøet, at vaske ved lave temperaturer. Så både dine T-shirts og miljøet vil takke dig, når du vasker ved vores anbefalede temperatur.

2. Drop skyllemiddel

Når man vasker med skyllemiddel, har det egentlig ikke nogen negativ effekt på T-shirten. Men vi har dette punkt med, da skyllemiddel generelt er unødvendigt ved tøjvask og er skadeligt for miljøet. Vi ønsker, at gå en mere bæredygtig fremtid i møde, derfor anbefaler vi at du ikke bruger skyllemiddel.

3. Vask kun dine T-shirts med lignende farver

Du bør altid sortere dit vasketøj efter farve, så du undgår at tøjets farver smitter af på hinanden. Hvide T-shirts bør altid vaskes for sig selv, så de ikke får farve fra eksempelvis en rød T-shirt. Herefter kan tøjet inddeles i lyse farver og mørke farver, hvis man ikke gider at vaske mange gange.

4. Brug aldrig tørretumbleren

Ligesom ved punkt nummer 1 er der også et symbol på labelen for anbefalet brug af tørretumbler på dit tøj. På vores T-shirts er der angivet et kryds henover symbolet, da vi anbefaler at man ikke putter T-shirtsene i tørretumbleren. Dine T-shirts risikerer at krympe, da bomuld og høj varme ikke er en god kombination.

5. Hæng T-shirts fladt til tørre

Hvis du ønsker, at dine T-shirts efter en tøjvask beholder den gode pasform, så kan du med fordel hænge dem til tørre på en bøjle. Når du gør det, bliver T-shirten hængt op fladt, så du undgår at den krøller og får en deform pasform. Du kan også sagtens hænge den på tørrestativ, hvis du er opmærksom på at den hænger så lige og fladt som muligt.

Vi håber rådene kan hjælpe dig med at passe godt på dine t-shirts, så de holder til at blive brugt igen og igen og igen.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: