Gratis fragt fra 300kr I Gratis retur I Levering 1-2 dage

Læs om vores collab BAREEN T-SHIRT x IRMA, som blev udsolgt på første dag

2021-07-29

Læs om vores collab BAREEN T-SHIRT x IRMA, som blev udsolgt på første dag

En drøm er gået i opfyldelse for os. Det, der indtil nu har været vores egen lille t-shirt-biks, er blevet til et etableret brand, og vi kan nu præsentere jer for vores allerførste collab med en virksomhed, vi ikke bare beundrer, men også deler bæredygtighedsidealer og etiske standarder med. Byd velkommen til BAREEN T-SHIRT x IRMA.

100% økologisk bomuld, minimalistisk design og bæredygtighed. Det er de tre hovedingredienser i vores nyeste T-shirt; nemlig vores første collab nogensinde med ingen ringere end Irma.

Det kan godt være, at det lyder som lidt af en selvmodsigelse, når vi siger, at dette collab ikke bare er en T-shirt. Det er også en T-shirt, bevares, men det er ikke bare en T-shirt. Det er etik, det er økologi, det er budskabet om en grønnere, bæredygtig dagsorden. Det er anerkendelsen af vores hårde arbejde for at fortælle verden, at ordentlig kvalitet og pasform minimerer køb-og-smid-væk-kulturen. Det er altså ikke vores tolkning – det er Irmas direktør Charlotte Norby selv, der siger det:
For Irma er samarbejdet et udtryk for en anerkendelse af BAREEN T-SHIRT og den omstilling, de er med til at sætte på agendaen i modebranchen. Det samme har vi nemlig længe arbejdet med at skabe – blot i en anden branche. Vi ser det nærmest som et symbol for en fakkel, vi giver videre til BAREEN T-SHIRT og modebranchen, hvor omstillingen er i fuld gang,” som hun fortæller i den officielle pressemeddelelse om vores samarbejde.

Vi kunne ikke være gladere eller stoltere over at lancere dette collab med en virksomhed, vi ikke bare beundrer, men også deler værdier med. Vores BAREEN T-SHIRT x IRMA-samarbejde er, synes vi selv, et fedt design på en T-shirt, men det er også en forening af kræfterne hos to stolte brands, der arbejder for en verden, hvor virksomheder tager ansvar. Det, vi i bund og grund vil, er simpelt: kvalitet til priser, alle kan betale, som er produceret bæredygtigt og økologisk. I den forbindelse er Irma en af vores største inspirationskilder. Irma var blandt de første til at føre økologiske varer i Danmark, og vi ser dem som banebrydende inden for økologi – præcis som vi selv ønsker at være det.

For os er Irma et kæmpe forbillede, en slags Godfather inden for økologi, som stort set altid har været lysår foran konkurrenterne. Fra juli kunne man købe vores collab T-shirt i butikken – det kan vi ikke andet end være utrolig stolte af,” som BAREEN T-SHIRT's marketingansvarlige Anthon Louis fortalte til den officielle pressemeddelelse. Det kunne ikke være mere rigtigt.

’Men hvad med t-shirten?’ tænker du sikkert. Den er naturligvis produceret i 100% økologisk bomuld og med allerstørste omtanke for miljø og med etiske produktionsprincipper. Fittet er oversized og med drop shoulders, og designet er en hybrid af BAREEN T-SHIRTS minimalistiske æstetik og den ikoniske Irma-pige, som pryder alle Irmas butikker.

Selve samarbejdet har været mere end tre år undervejs, så vi er selvsagt ekstatiske over endelig at kunne præsentere jer for resultatet – og vi håber, at I er lige så begejstrede for samarbejdet, som vi er.

T-shirten koster 299 kr. og kommer i et begrænset antal. Den er faktisk udsolgt på vores hjemmeside når du læser dette, men hvis du er heldig er der muligvis nogle tilbage i din lokale Irma.

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: