Blue Week

01.11.2023

I denne uge går vi hos bareen all-in med vores Blue Week-koncept, hvor vi sætter fokus på både besparelser og velgørenhed. Vi tror på, at alle fortjener at føle sig godt tilpas i deres tøj, uden det skal være dyrt, samtidig med at vi gør en positiv forskel i verden. 

Besparelser på alle styles

Vi giver dig op til 50% rabat på vores klassikere, herunder classic fit, box fit, long Sleeve og diverse sport items. Så uanset om du leder efter en tidløs t-shirt eller noget sporty, har vi dækket dig.

Er du mere til sweat og behagelige outfits? Så kan du også glæde dig over rabat på vores sweat kollektion, som inkluderer crewneck, hoodies, sweatpants.

Der vil også køre rabat på udvalgte items, herunder håndklæder, solbriller, v-neck og udvalgte kvindelige styles.

Vigtige datoer at huske

For de mest ihærdige giver vi en eksklusiv 24-timers pre-access til rabatterne. Pre-access åbner søndag den 19. november kl. 08.00, så du kan få fat i dine yndlings styles før alle andre.

Ellers varer Blue Week-udsalget hele ugen fra den 20. til den 26. november.

Tilmeld dig pre-access her

Velgørenhed med Unicef

Blue Week handler ikke kun om at spare penge. Det handler også om at give tilbage. Vi er stolte af at annoncere, at vi donerer overskuddet fra vores UNICEF collab kollektion til velgørende formål. Hvert produkt solgt i løbet af Blue Week hjælper os med at støtte UNICEF i deres vigtige arbejde for børn rundt om i verden.

Derudover donerer vi yderligere 10 kr. for hvert solgt produkt under Blue Week. 

Mandag den 20. november - Børnenes Kampdag

Mandag den 20. november er Børnenes Kampdag, og det er netop på denne dag, vi går live med vores UNICEF Collab og lancerer vores rabatter. 

Vi ser frem til at fejre Blue Week sammen med dig.