Gratis fragt fra 300kr I Gratis retur I Levering 1-2 dage

BAREEN X KLARNA

2021-11-30

BAREEN X KLARNA

Vi er glade og stolte over, at have indgået et samarbejde med det svenske betalingssystem KLARNA. Klarna er en stor svensk virksomhed, som de fleste bruger, når de shopper online i Sverige. Det er nemlig nemt og fleksibelt, når man skal betale online, da de tilbyder at du først betaler efter 30 dage. Klarna blev lanceret i Danmark i starten af 2021 og du har nu mulighed for at betale for dine t-shirts igennem deres betalingssystem.

Vi ser det som et stort skridt i den rigtige retning at kunne etablere et stærkt samarbejde med så stor en svensk virksomhed som Klarna. For os er dette et af vores skridt mod at kunne tilbyde vores t-shirts til danskerne, på en måde som er nem og fleksibel. Deres betalingsmetode går hånd i hånd med vores forretning, og vi tilbyder gerne vores kunder muligheden for at handle først, og betale senere. Gennem Klarna får du mulighed for at få dine t-shirts hjem, prøve dem og kan du ikke lide dem (hvilket vi er ret overbeviste om at du kan), kan du sende dem tilbage uden at have betalt - takket være Klarnas 30 dages betalingsmulighed.

Klarnas rejse fra en start-up fra Stockholm School of Economics til den store fin-tech-gigant de er i dag, er noget, der inspirerer en start-up som os selv. Sammen vil vi arbejde for at styrke vores brand og troværdighed i Sverige og hjælpe Klarna med at styrke sit brand i Danmark.

 

Kurv


Din kurv er tom.

Se vores produkter: