5 uundværlige styles til din yoga garderobe

18.04.2024

Opgrader din yoga-garderobe med disse uundværlige styles

Uanset om du er en erfaren yogi eller bare elsker det afslappede athleisure-look, er der intet som et nyt træningsoutfit til at løfte humøret. Vi har håndplukket vores top 5 styles, der ikke kun er perfekte til træning, men også ser stilfulde ud. Vores sortiment inkluderer tights, shorts (perfekte til den kommende sommer) og toppe for at give dit klædeskab nyt liv.

1. De ultimative yogatights

Vores Sports Tights Yoga er det ultimative valg til både lav intensitets-træning og et sporty look i hverdagen. De fås i tre forskellige farver, så du kan vælge mellem det klassiske sorte eller tilføje lidt farve til din garderobe. De strækbare materialer giver fuld bevægelsesfrihed, og med deres svedtransporterende stof og blødhed, vil du aldrig ønske at tage dem af.

2. Sports Bra Yoga

Vores populære Sports Bra Yoga er en favorit. Med sin høje halsudskæring og tykkere stropper, er den velegnet til yoga og let fysisk aktivitet, så du kan føle dig sikker, uanset om du er i downward dog eller en anden stilling.

3. Sports T-shirt Classic

Vores Sports T-shirt Classic er noget, du vil gribe efter igen og igen. Den er lavet af strækbare materialer, der sikrer bevægelsesfrihed. Den er versital og kan også bruges som baby tee ved at gå en størrelse ned. Den er tight fit og er fremstillet af en kombination af polyamid og elastan. Polyamid bidrager med slidstyrke og holdbarhed, mens elastan tilføjer strækbarhed og bevægelsesfrihed.

4. Yoga Bike Shorts

Forfrisk din træningssamling med vores Yoga Bike Shorts, som er vores cykelshorts i slimfit. Den flatterende pasform giver ikke kun et flot udseende, men også en følelse af selvtillid. Vores Bike Shorts har en høj talje og en slank pasform, hvilket giver en tæt og slank udstråling for ekstra komfort under dine daglige strækninger eller træningssessioner.

5. Tote Bag

Accessories er prikken over i'et på ethvert outfit. Tilføj vores Tote Bag large til din indkøbskurv for at fuldende dit look.